Η πρακτική αυτής της εβδομάδας στο Rock Food εστιάστηκε όχι τόσο στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων όσο στην εξάσκηση σε όλα τα επίπεδα του σέρβις. Σε αυτό το πλαίσιο, ο εκπαιδευόμενός μας επιμελήθηκε, εκτός άλλων, την ολοκλήρωση ενός freddo capuccino, τεμάχισε με ασφάλεια για τον εαυτό του και για τον πελάτη ένα έδεσμα, σέρβιρε παραγγελίες και καθάρισε τραπεζοκαθίσματα, αποκτώντας όλο και μεγαλύτερη άνεση στη χρήση του δίσκου για την τοποθέτηση και μεταφορά των σκευών σερβιρίσματος.