Στιγμιότυπα πρακτικής εργαστηρίου μαγειρικής
Η πρακτική του εργαστηρίου μαγειρικής στο Rock Food συνεχίζεται, με τον εκπαιδευόμενό μας αυτή την εβδομάδα να εξασκείται σε εντοπισμένες δεξιότητες σχετικές με την παρασκευή ροφημάτων και το σέρβις. Έτσι, πέραν του σερβιρίσματος σφολιατοειδών, ενεπλάκη και στην ολοκλήρωση μιας συναλλαγής με την υποστήριξη του προσωπικού του καταστήματος, αφού πρώτα εντρύφησε στη ρύθμιση της ποσότητας των υλικών στη δοσολογία των ροφημάτων (μέγεθος κουταλιάς) και του πάγου στο κρύωμα του φρέντο, καθώς επίσης την ασφαλή διαχείριση του διακόπτη υγραερίου στο γκαζάκι.