Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Εικονική Επιχείρηση ΦρουτοΕΕΕΕΚπλήξεις

Εκ μέρους του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δύο Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις 2015 "TRADE FAIRS 2015" στο πλαίσιο του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στο εμπορικό κέντρο THE MALL ATHENS στο Μαρούσι, με συμμετοχή 40 μαθητικών επιχειρήσεων, και την Παρασκευή 6 Μαρτίου στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή 29 μαθητικών επιχειρήσεων.

Στις Εμπορικές Εκθέσεις "TRADE FAIRS 2015" έλαβαν μέρος συνολικά 69 μαθητικές επιχειρήσεις από τις 90 συνολικά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων καθώς και Επαγγελματικών Λυκείων, και σχολείων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους ιδέες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες των δύο εκθέσεων.

ΕΠΑΙΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ στη μαθητική επιχείρηση «ΦρουτοΕΕΕΕΚπλήξεις» που συμμετείχε στην έκθεση TRADE FAIR 2015:
Αξιοποίηση των εσπεριδοειδών που βρίσκονται στη γειτονική περιοχή του σχολείου αλλά και χορηγιών, για την παραγωγή προϊόντων όπως μαρμελάδες, ποτά, γλυκά κτλ. τα οποία θα διατεθούν προς πώληση σε αγορά που θα διοργανωθεί στο χώρο του σχολείου αλλά και μέσω της χρήσης ηλεκτρονικής πλατφόρμας η οποία έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό. Στόχος είναι τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατεθούν προς ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών του σχολείου μας.

Πλήρες άρθρο

 

Συνέντευξη των ΦρουτοΕΕΕΕΚπλήξεων στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Συμμετοχή των ΦρουτοΕΕΕΕΚπλήξεων στην ημερίδα "Καινοτόμες Δράσεις".

Μπαζάρ των ΦρουτοΕΕΕΕΚπλήξεων την Κυριακή των Βαϊων στην εκκλησία του Αγίου Βασιλείου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αυτιστικών Πειραιά Χρυσού Ευστρατία