Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Ευχαριστίες

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑΓ. Δημητρίου ευχαριστεί δημόσια την εταιρεία Σκλαβενίτης για την προσφορά δωροεπιταγών συνολικής αξίας 100 ευρώ οι οποίες θα διατεθούν σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες του σχολείου μας.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αγίου Δημητρίου και προσωπικά τη δήμαρχο κ. Ανδρούτσου για την ολοκλήρωση του έργου της κολυμβητικής δεξαμενής του σχολείου μας.

Το ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου σας εύχεται χρόνια πολλά!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας καθώς και την αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την προσφορά τους για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις ευάλωτες οικονομικά οικογένειες των μαθητών μας για τις ημέρες του Πάσχα!

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία  Κηροπλαστείον "Μαρίνα Αντωνακοπούλου" (Πλαταιών 65 Μεταξουργείο, τηλ.:2103452578) για την ευγενική της χορηγία σε 250 πασχαλινές λαμπάδες στο σχολείο μας. Οι λαμπάδες θα διακοσμηθούν από τους μαθητές και τους γονείς και θα διατεθούν από το σύλλογο γονέων στους μαθητές μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Κα. Σπηλιωτοπούλου Μαρία από την εταιρεία 3ΣΙΓΜΑ ΕΠΕ για την ευγενική χορηγία της σε υλικά και την συμβολή της στην παρασκευή των βασιλοπιτών για τους  μαθητές του σχολείου μας.

Ευχαριστίες

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικιοί και η διεύθυνση του σχολείου μας ευχαριστούν την εταιρεία με είδη καφέ AVEK για την γενναιόδωρη χορηγία

  1. 80 kg καφέ espresso Hausbrandt
  2. 2 kg  καφέ espresso Hausbrandt ντεκαφεινέ
  3. 2 kg  σοκολάτα ρόφημα
  4. 8000 ποτηράκια καφέ

απαραίτητη για την λειτουργία του καφέ του εργαστηρίου Μαγειρικής του σχολείου μας.

Πολλές γλυκές ευχές από τους  μαθητές του εργαστηρίου Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής.

Το ΕΕΕΕΚ ΑΓ. Δημητρίου ευχαριστεί δημόσια την εταιρεία «ΜΟΝΟΪ» και ιδιαίτερα τον κ. Σταματόπουλο Θωμά, Λεωφ. Μεταξά 34 Γλυφάδα, για την πολύ μεγάλη και συνεχιζόμενη δωρεά καινούργιων ενδυμάτων και υποδημάτων στο σχολείο μας.
 
Με βαθιά ευγνωμοσύνη και ιδιαίτερη εκτίμηση, σας ευχόμαστε καλές γιορτές και
δημιουργικό το νέο έτος.