Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL

3s logo              froutoekplikseis logo 

European School Radio

  

Ακούστε την εκπομπή των μαθητών μας αφιέρωμα στη δεκαετία του 80... εδώ

comenius logo

one-team-logo

Φυσική Αγωγή

Tην Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 μαθητές του σχολείου πήραν μέρος μας στην αθλητική ημερίδα κολύμβησης που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ στο ανοιχτό κολυμβητήριο Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου.

Tην Τρίτη 16 Απριλίου 2019  το σχολείο μας συμμετείχε  στην αθλητική ήμερα που  διοργάνωσε  το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ηρακλείου στο γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρνάμη» με αγώνες  καλαθοσφαίρισης,Boccia και παιχνίδια ψυχοκινητικής.

Την Τρίτη 13 Μαρτίου επισκέφτηκαν το σχολείο μας μαθητές από το ΕΕΕΕΚ Άνοιξη Πειραιά και το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Πειραιά. Συμμετείχαν μαζί με τους μαθητές του σχολείου μας  σε αθλητικές δράσεις (πετοσφαίριση, boccia) και χόρεψαν μαζί παραδοσιακούς χορούς. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας.

 

Το σχολείο μας διοργάνωσε, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνια Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, δράσεις αθλητικές, μουσικοχορευτικές και παιχνίδια ψυχοκινητικής σχετικά με το θεματικό άξονα «Αθλούμαι-Χαράζω το μέλλον». Στις δράσεις πήραν μέρος μαθητές του σχολείου μας, μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Αγίου Δημητρίου και μαθητές του 6ου Γυμνασίου Αγ. Δημητρίου.

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στους αγώνες ποδοσφαίρου Special Olympics που πραγματοποιήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ρέντη.