Υλικό για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

e-me

pinakas_anakoinvsevn.jpg

.jpeg

 
111.jpg
 

Laboratory of Special Vocational Education of Agios Dimitrios

final.jpg

EWWR23-Eeeek & 1st Gymnasium of Agios Dimitrios "When Trash becomes Art"

appy.png

Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

94491801 105354947824085 4510004630494642176 n

Σχολικά Προγράμματα 2020-2021

    

a.jpg  easy_cook.jpg

168907299_451744279426995_4319178746079446406_n.jpg

European School Radio

  

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo  

  logo-702x459.jpg  ela_snack.jpg

HUNGRY_MINDS_LOGO.jpg

comenius logo

one-team-logo

Μαγειρική

Προετοιμασία για παρασκευή λαδερού φαγητού "φασολάκια με πατάτες στην κατσαρόλα" από μαθήτριες Β έτους μαγειρικής

20220506_125954.jpg

Παρασκευή  πασχαλινών αυγών, διακόσμηση, συσκευασία και μοίρασμα στα παιδιά που έλαβαν μέρος στη διαδικασία (Α, Β & Γ έτος Μαγειρικής)

_πασχαλινα.png

Μοσχομυριστά τσουρέκια υπό την καθοδήγηση του Αρτοποιού κ. Νίκου Δασκαλάκη. Μοναδική εμπειρία για τους τελειόφοιτους μαθητές του εργαστηρίου Μαγειρικής αποτέλεσε η επίσκεψη του κυρίου Νίκου. ο οποίος παρουσίασε όλη τη διαδικασία παρασκευής των τσουρεκιών με μεγάλη λεπτομέρεια και υπομονή. Οι μαθητές κατέγραψαν όλα τα στάδια, συμμετείχαν ενεργά στην παρασκευή τους, απόλαυσαν τη διαδικασία και το αποτέλεσμα ήταν εγγυημένα άριστο!

Γλυκά του κουταλιού, Λικέρ, Χυμοί και Μαρμελάδες Εσπεριδοειδών, Σοκολατάκια, Πασχαλινά κουλούρια, Τσουρέκια, Πασχαλινά Μπισκότα …. χειροποίητα με μπόλικο μεράκι από τους μαθητές του Εργαστηρίου Μαγειρικής για το Πασχαλινό Μπαζάρ του σχολείου.