Υλικό για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

e-me

pinakas_anakoinvsevn.jpg

.jpeg

 
111.jpg
 

Laboratory of Special Vocational Education of Agios Dimitrios

final.jpg

EWWR23-Eeeek & 1st Gymnasium of Agios Dimitrios "When Trash becomes Art"

appy.png

Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

94491801 105354947824085 4510004630494642176 n

Σχολικά Προγράμματα 2020-2021

    

a.jpg  easy_cook.jpg

168907299_451744279426995_4319178746079446406_n.jpg

European School Radio

  

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo  

  logo-702x459.jpg  ela_snack.jpg

HUNGRY_MINDS_LOGO.jpg

comenius logo

one-team-logo

Σχεδόν από την αρχή του νέου έτους, η πρακτική του τμήματος μαγειρικής στο Rock Food πέρασε σε επόμενο επίπεδο. Έτσι, ο εκπαιδευόμενός μας προόδευσε ως ως την παρασκευή χυμών, σνακ αλλά και το σέρβις. Ειδικότερα όσον αφορά στους χυμούς, πέρασε από τον φυσικό πορτοκάλι στον φυσικό ανάμεικτο . Ως προς τα σάντουιτς εξελίχθηκε από το απλό τετράγωνο τοστ στο γέμισμα μπαγκέτας με τα υλικά επιλογής (άλειμα, τοποθέτηση τεμαχίων τυριού και αλλαντικού, συμπλήρωση με φρέσκα λαχανικά) και το ψήσιμο αυτής. Τέλος, σχετικά με το σέρβις, προχώρησε από το καθάρισμα τραπεζιών στο σερβίρισμα ροφημάτων και σνακ σε πελατες, χωρίς ή με δίσκο