Υλικό για ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

e-me

pinakas_anakoinvsevn.jpg

.jpeg

 
111.jpg
 

Laboratory of Special Vocational Education of Agios Dimitrios

final.jpg

EWWR23-Eeeek & 1st Gymnasium of Agios Dimitrios "When Trash becomes Art"

appy.png

Πρόγραμμα κολύμβησης

swimming 2

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ,   ΕΛΜΕ Ν. ΑΘΗΝΑΣ
ΣΕΕΠΕΑΑ,   ΠΟΣΕΕΠΕΑ,  ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

94491801 105354947824085 4510004630494642176 n

Σχολικά Προγράμματα 2020-2021

    

a.jpg  easy_cook.jpg

168907299_451744279426995_4319178746079446406_n.jpg

European School Radio

  

Εικονική Επιχείρηση

EDUcatering LOGO-SMALL 3s logo  froutoekplikseis logo  

  logo-702x459.jpg  ela_snack.jpg

HUNGRY_MINDS_LOGO.jpg

comenius logo

one-team-logo

Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Δημητρίου που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Νέων «Εικονική Επιχείρηση» Junior Achievement Greece, έλαβαν μέρος στην Πανελλήνια Εμπορική Μαθητική Έκθεση Trade Fair 2015 η οποία έγινε στο Εμπορικό Κέντρο “The Mall Athens” στο Μαρούσι. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος της «Εικονικής Επιχείρησης» που υλοποιείται από το εργαστήριο Μαγειρικής του σχολείου μας την τρέχουσα σχολική χρονιά, σε συ-νεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων ΣΕΝ/JA Greece και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού Παι-δείας & Θρησκευμάτων.

Η συμμετοχή του σχολείου μας αφορά στην εικονική επιχείρηση “ΦρουτοΕΕΕΕΚπλήξεις", μια επιχείρηση παραγωγής και πώλησης προϊόντων από τα εσπεριδοειδή της γειτονικής περιοχής του σχολείου, όπως μαρμελάδες, χυμούς, λικέρ και γλυκά του κουταλιού. Τα προϊόντα φτιάχνονται από φυσικά υλικά χωρίς τη προσθήκη συντηρητικών και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους διατίθε-νται για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενών οικογενειών του σχολείου.

Τα προϊόντα της επιχείρησης βρήκαν ιδιαίτερη ανταπόκριση από τους επισκέπτες του περιπτέρου μας λόγω της ποιότητας αλλά και της προσιτής τους τιμής. Τα προϊόντα συνοδευόταν από σχετικό προωθητικό υλικό (διαφημιστικό φυλλάδιο, αφίσες και βίντεο), καθώς και ερωτηματολόγια διερεύνησης ικανοποίησης των πελατών. Οι πωλήσεις τους μπορούν να γίνουν και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης www.eshop.eeeek.gr. Με τη συμμετοχή τους στην έκθεση, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό της έκθεσης, σε μαθητές και καθηγητές άλλων σχολείων και να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία δίνοντας συνέντευξη στα Μ.Μ.Ε. ως μέλη της δικής τους επιχείρησης.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:
τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και LIDL, την γραφίστρια μας κ. ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, την υαλουργία YIOULA, την εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων-offset ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, το τυπογραφείο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, την εταιρεία γραφικών τεχνών ΕΨΙΛΟΝ, την εταιρεία με είδη δώρων ΕΝΝΕΑ, την εταιρεία χαρτοσυσκευασιών ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, το βιβλιοπωλείο ΑΝΤΙΓΝΩΣΗ, το πρατήριο ποτών Π. ΔΗΜΟΥ, την κάβα ΑΜΟΡΓΙΟΝ και όλους τους υποστηρικτές μας, ιδιαίτερα τον Δήμο Αγίου Δημητρίου, το Ίδρυμα ΝΙΑΡΧΟΣ, το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος ΚΕΜΕΛ και την HECATA life and business coaching για την οικονομική και ηθική τους υποστήριξη.